Απεργια Ναυτεργατων - Apergia Twn Naytergatwn Sta Limania Hgoymenitsas Kai Kerkyras Thn Pempth - Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία.

Απεργια Ναυτεργατων - Apergia Twn Naytergatwn Sta Limania Hgoymenitsas Kai Kerkyras Thn Pempth - Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία.. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Έβγαλαν παράνομη την απεργία των ναυτεργατών. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για απεργία ναυτεργατών. Με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά από όλο τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής αγροτικών θεμάτων δήμου ιεράπετρας για την απεργία των ναυτεργατών. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα.

48wrh Apergia Naytergatwn 23 Kai 24 Flebarh Pantiera Antikapitalistikh Enhmerwsh
48wrh Apergia Naytergatwn 23 Kai 24 Flebarh Pantiera Antikapitalistikh Enhmerwsh from pandiera.gr
Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής αγροτικών θεμάτων δήμου ιεράπετρας για την απεργία των ναυτεργατών. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00. Απεργία ναυτεργατών στον πειραιά στις 24 η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και. Καθολική ήταν σήμερα η συμμετοχή στην απεργία των ναυτεργατών της κέρκυρας, με τα πλοια εμειναν δεμενα στα λιμανια. Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Εικοσιτετράωρη προειδοποιητική παμπειραϊκή απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, πραγματοποιούν αύριο πέμπτη 24 σεπτεμβρίου πέντε ναυτεργατικά σωματεία. Η απεργία θα διαρκέσει 24 ώρες, από τις 06:00 το πρωί της πέμπτης μέχρι και τις 06:00 το πρωί tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή. Έβγαλαν παράνομη την απεργία των ναυτεργατών.

Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα.

Την απόφασή τους να απεργήσουν την ερχόμενη πέμπτη 26 νοεμβρίου, έλαβαν οι ναυτεργάτες του σωματείου. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00. Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής αγροτικών θεμάτων δήμου ιεράπετρας για την απεργία των ναυτεργατών. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Καθολική ήταν σήμερα η συμμετοχή στην απεργία των ναυτεργατών της κέρκυρας, με τα πλοια εμειναν δεμενα στα λιμανια. Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά από όλο τον κόσμο. Σε απεργία από αύριο προχωρούν συνάδελφοί τους στην κέρκυρα. Όλα τα άρθρα του tag απεργία. Η απεργία θα διαρκέσει 24 ώρες, από τις 06:00 το πρωί της πέμπτης μέχρι και τις 06:00 το πρωί tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή.

Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Απεργία ναυτεργατών στον πειραιά στις 24 η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο.

48wrh Apergia 23 Kai 24 Febroyarioy Toy Swmateioy Naytergatwn Kerkyras Enhmerwsh Corfu Kerkyra News
48wrh Apergia 23 Kai 24 Febroyarioy Toy Swmateioy Naytergatwn Kerkyras Enhmerwsh Corfu Kerkyra News from cdn.enimerosi.com
Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Η απεργία θα διαρκέσει 24 ώρες, από τις 06:00 το πρωί της πέμπτης μέχρι και τις 06:00 το πρωί της παρασκευής, 27 οι ναυτεργάτες με την επικείμενη … the post απεργία ναυτεργατών: Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. 48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Την απόφασή τους να απεργήσουν την ερχόμενη πέμπτη 26 νοεμβρίου, έλαβαν οι ναυτεργάτες του σωματείου. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία.

Σε απεργία από αύριο προχωρούν συνάδελφοί τους στην κέρκυρα.

Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. .διαδηλωση ναυτεργατων, απεργία παμε 15 ιούνη 2011, απεργία ναυτεργατών στο νυδρί λευκάδας, πορεια ναυτεργατων seamens protest, newsit gr επιμένει στην απεργία η πνο. Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Η απεργία θα διαρκέσει 24 ώρες, από τις 06:00 το πρωί της πέμπτης μέχρι και τις 06:00 το πρωί tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για απεργία ναυτεργατών. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Η απεργία θα διαρκέσει 24 ώρες, από τις 06:00 το πρωί της πέμπτης μέχρι και τις 06:00 το πρωί της παρασκευής, 27 οι ναυτεργάτες με την επικείμενη … the post απεργία ναυτεργατών: «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού.

Την απόφασή τους να απεργήσουν την ερχόμενη πέμπτη 26 νοεμβρίου, έλαβαν οι ναυτεργάτες του σωματείου. Εικοσιτετράωρη προειδοποιητική παμπειραϊκή απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, πραγματοποιούν αύριο πέμπτη 24 σεπτεμβρίου πέντε ναυτεργατικά σωματεία. Καθολική ήταν σήμερα η συμμετοχή στην απεργία των ναυτεργατών της κέρκυρας, με τα πλοια εμειναν δεμενα στα λιμανια. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά.

Xwris Ploia Thn Trith 23 Kai Tetarth 24 Febroyarioy Apergia 13 Swmateiwn Naytergatwn
Xwris Ploia Thn Trith 23 Kai Tetarth 24 Febroyarioy Apergia 13 Swmateiwn Naytergatwn from i1.prth.gr
Το αρχιπέλαγος είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην ελλάδα. Σε απεργία από αύριο προχωρούν συνάδελφοί τους στην κέρκυρα. Όλα τα άρθρα του tag απεργία. Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής αγροτικών θεμάτων δήμου ιεράπετρας για την απεργία των ναυτεργατών. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία. Την απόφασή τους να απεργήσουν την ερχόμενη πέμπτη 26 νοεμβρίου, έλαβαν οι ναυτεργάτες του σωματείου. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00.

«παράνομη» έκρινε πριν από λίγο το πρωτοδικείο πειραιά την αυριανή απεργία των 4 ναυτεργατικών σωματείων και του εργατικού.

Σε απεργία από αύριο προχωρούν συνάδελφοί τους στην κέρκυρα. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Καθολική ήταν σήμερα η συμμετοχή στην απεργία των ναυτεργατών της κέρκυρας, με τα πλοια εμειναν δεμενα στα λιμανια. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. 48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Την απόφασή τους να απεργήσουν την ερχόμενη πέμπτη 26 νοεμβρίου, έλαβαν οι ναυτεργάτες του σωματείου. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Όλα τα άρθρα του tag απεργία. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα.

Το αρχιπέλαγος είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην ελλάδα απεργια. Η απεργία θα διαρκέσει 24 ώρες, από τις 06:00 το πρωί της πέμπτης μέχρι και τις 06:00 το πρωί της παρασκευής, 27 οι ναυτεργάτες με την επικείμενη … the post απεργία ναυτεργατών:
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama